Skip to content
TotalEnergies S.E. is een multinational met ruim 100.000 werknemers en bedrijven in meer dan 130 landen. Samen met haar dochter- en zusterondernemingen, is TotalEnergies de vierde op de ranglijst van grootste internationale olie- en gasmaatschappijen ter wereld.

Maak kennis met TotalEnergies in Nederland

In Nederland opereren wij via onafhankelijke dochterondernemingen. Elk van hen heeft haar eigen onderscheidende expertise en klanten, maar in hun dagelijkse activiteiten worden zij allemaal geleid door de vier waarden die de hoekstenen vormen van onze attitude en de basis zijn van onze gemeenschappelijke identiteit: durf, luisterbereidheid, solidariteit en samenwerking. Wij dragen allen ons steentje bij aan de wijze waarop de wereld beweegt en werkt en zijn hun klanten van dienst met technologisch geavanceerde producten die de kwaliteit van leven verbeteren.

Onze know how, producten en diensten

In Nederland zijn wij actief over het gehele energiespectrum. Van de exploratie en productie van aardgas, tot de raffinage, marketing, levering en transport van olie en gas en de fabricage en marketing van chemicaliën.

Onze kernwaarden

De activiteiten van TotalEnergies in Nederland zijn gebaseerd op business principes en kernwaarden van professionaliteit, respect en voorbeeldig gedrag en een voortdurende zorg voor veiligheid en bescherming van het milieu.
 
 

Onze projecten

Ons engagement

Onze partners

Deze joint-venture tussen Mafina B.V. (een 100% dochter van TotalEnergies) en Ruhr Oel GmbH heeft als primaire taak het lossen en beladen van ruwe olie en de distributie van deze olie via pijpleidingen naar raffinaderijen en andere olieopslagbedrijven in de Europoort.

Via deze pijpleiding, waarvan TotalEnergies 50% eigenaar is, wordt ruwe aardolie van Rotterdam naar Antwerpen getransporteerd. De totale hoeveelheid getransporteerd product staat gelijk aan ruim 1.100 grote tankauto’s die continu pendelen. Dit gebeurt op een veilige, milieubewuste en duurzame wijze.

Onze websites

Bent u op zoek naar een specifiek product of wil u meer weten over onze activiteiten? Ontdek onze zakelijke en andere websites.