Skip to content

ONTDEK DE VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS

Johana zoekt naar nieuwe kansen in de Nederlandse offshore

Johana
ONTDEK DE VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS

Johana

Ik begon in 2013 bij Total E&P Nederland als stagiair van Universiteit Utrecht. Na zes maanden werken via een uitzendbureau, ben ik in de zomer van 2014 in dienst gekomen als junior geoloog.

Ervaring binnen Total

Vanaf het begin heb ik de kans gekregen om binnen verschillende Geosciences-onderdelen te werken, zoals het « Development- en Exploration-team ». De laatste is net gefuseerd met New Ventures, mijn huidige team sinds zomer 2015. Naast alle technische kennis die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan, zijn ook talloze persoonlijke ervaringen met collega's van over de hele wereld bepalend geweest voor mijn carrière. Total is echt goed in het bij elkaar brengen van mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten en ze samen laten werken aan een gemeenschappelijk belang.

Ondersteunen van Total's engagement

Mijn rol als geoloog bestaat uit het vinden en veilig produceren van olie en gas. Hier in de Noordzee werken we als aardwetenschappers in een uitdagende omgeving omdat de exploratie en productie steeds complexer en duurder worden. Samen met mijn collega's proberen we innovatieve manieren te vinden om velden nog beter te kunnen ontwikkelen en zoeken we ook naar nieuwe kansen in de Nederlandse offshore.

Persoonlijke interesses of hobby's

Ik beschouw mezelf als een sociaal persoon die geniet van het werken met verschillende mensen. Ik denk dat wanneer teamleden minder op elkaar lijken, er meer goede ideeën komen. Ik geniet heel erg van reizen en het leren kennen van andere culturen. Ik hoop dat ik de kans krijg om in toekomstige posities nog meer plaatsen in de wereld te ontdekken.

 

 

Ik denk dat wanneer teamleden minder op elkaar lijken, er meer goede ideeën komen

Korte cv

 

Juli 2015 - Heden

Geoloog in het Exploration and New Ventures Team