Skip to content

Action! is het wereldwijde vrijwilligersprogramma voor medewerkers van de TotalEnergies FOUNDATION. Onder het Action! programma biedt TotalEnergies elke medewerker de tijd en middelen die nodig zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun regio. Alle medewerkers van TotalEnergies, waar ook ter wereld, kunnen tot drie werkdagen per jaar doneren om lokale initiatieven te ondersteunen.
 

Action! in Nederland
Voor TotalEnergies-medewerkers in Nederland, vinden de Action! vrijwilligersopdrachten in Nederland plaats. Met een speciale focus op jongeren, zijn de vier prioritaire actiegebieden van TotalEnergies FOUNDATION: 'Verkeersveiligheid', 'Klimaat, kustgebieden & oceanen', 'Onderwijs & integratie van jongeren',  'Dialoog tussen culturen & erfgoed'.

Action! vrijwilligers werken samen met partnerorganisaties. Medewerkers kunnen op drie verschillende manieren samenwerken met partnerorganisaties:

  • Een helpende hand zijn - dit zijn opdrachten zonder directe link naar de professionele expertise van de vrijwilliger
  • Vaardigheden aanbieden - dit zijn opdrachten die de professionele vaardigheden van de vrijwilliger gebruiken
  • Carrière Coaching - dit zijn terugkerende opdrachten die jonge, sociaal achtergestelde mensen ondersteunen

Betrokken zijn bij en teruggeven aan onze lokale gastgemeenschappen is belangrijk voor TotalEnergies. Actie! is een van de stappen die we zetten om onze overkoepelende ambitie te verwezenlijken om de grote verantwoordelijke energieleverancier te worden.

Interesse om partnerorganisatie te worden? Schrijf je in op onze actie! platform www.action.foundation.total.

TotalEnergies FOUNDATION. Ga naar www.foundation.totalenergies.com voor meer informatie over de TotalEnergies Foundation en de wereldwijde en lokale initiatieven die zij stimuleert.